Je správne ak spím v ponožkách?

Je správne ak spím v ponožkách?

Spanie v ponožkách nie je nič výnimočné. Veľa ľudí spanie v ponožkách preferuje. Iní zase naopak, spanie v ponožkách si nevedia ani predstaviť. Možno ste sa aj vy stretli s čudnými pohľadmi až grimasami, ak ste niekomu povedali, že spíte v ponožkách. Je vám to jedno, alebo hľadáte odpoveď na otázku: som čudný ak spím v ponožkách? 

Nie, nie ste čudák ak spíte v ponožkách

Na svete žijú dva typy ľudí:

Tí, ktorí milujú teplo.

Mať nohy v teple je základ pre ich pocit pohodlia. Cítia sa príjemne, pohodlne a bez ponožiek nemôžu existovať nielen cez deň, ale aj v noci. Pravdepodobne sú citlivý na chlad, pociťujú neustály pocit studených nôh, nohy nemajú dostatočne prekrvené. Zúžené cievy zhoršujú cirkuláciu ich krvi. Bez ponožiek jednoducho nezaspia. Ide o ochranársky typ ľudí, ktorí sa radi túlia, objímajú. Ak zdieľajú s niekým menší osobný priestor vôbec im to neprekáža. 

Tí, ktorí milujú voľnosť a vzdušnosť.

Ich telo je dostatočne prekrvené, nemá problém so zachovaním, či vytváraním tepla. Spanie s bosými nohami im dáva pocit, že si ich nohy  lepšie oddýchnu a cítia sa príjemne. Ide o ľudí, ktorí si cenia osobný priestor. Radi komunikujú a vedia sa postarať nielen o seba, ale aj o ľudí, na ktorých im záleží.

Chcete zlepšiť váš spánok? V tom prípade by vám nemali uniknúť kvalitné matrace Vegas v akcii až s 50% zľavou →
...

A viete čo? Je úplne jedno, či spíte, ale nespíte v ponožkách.

Nezáleží, medzi ktorý typ ľudí patríte. Sú ľudia, ktorí si večer ponožky dajú a v priebehu noci si ich vyzujú. Možno v zime spávate v ponožkách, no v lete nie. Dôležité je, aby ste sa vy kvalitne vyspali, mali pokojný spánok a ráno sa zobudili spokojný, oddýchnutý a dobre naladený na prichádzajúci deň.  Určite nie je na mieste odcudzovať, či posudzovať ľudí podľa toho, či spia alebo nespia v ponožkách.

Aké ponožky sú najlepšie na spánok?

Ak radi spíte v ponožkách určite si kúpte tie najlepšie. Trh ponúka ponožky z prírodných materiálov (bavlna, ovčia vlna, viskóza), syntetických materiálov (polyamidové, polyesterové, acrylové vlákna, gumové nite), alebo špeciálnych materiálov (bambusové, strieborné vlákna a iné). Ideálne na spanie sú prírodné materiály, aby ste sa nebudili so spotenými nohami. Dbajte nato, aby nemali príliš silnú gumičku a neboli vám tesné, aby krvný obeh fungoval ako má.

Related Post

Leave a Reply