Aj posteľná prikrývka má svoje benefity

Aj posteľná prikrývka má svoje benefity

Spálňa je miestnosť vo vašom byte, kam chodíte relaxovať, oddychovať. Miestnosť, v ktorej zabudnete na každodenný stres. A preto si dajte záležať ako táto časť bytu, či domu vyzerá. Dominantou spálne je manželská posteľ. Venovali ste nemálo času, kým ste si vybrali takú, ktorá sa vám páči, ktoré vám najviac vyhovuje veľkosťou i dizajnom. Jej najdôležitejšou časťou je matrac, ktorý je základ pre váš kvalitný a zdravý spánok. Spálňu ste dotvorili lampou, komodou, či malým koberčekom pri posteli. No stále máte pocit, že v nej niečo chýba? A čo tak pohrať sa  s doplnkami a dekoráciou?

Posteľná prikrývka spálňu dotvorí, dodá jej šmrnc

Trh ponúka veľké množstvo posteľných prehozov na postele. Naplňte vaše predstavy o dokonalej spálni. Dotvorte svoju spálňu. Vyberte si farbu, vzor, materiál, či motív, ktorý sa vám najviac páči. Súčasťou prikrývok bývajú aj dekoračné vankúše, ktoré sú z rovnakého materiálu. Je na vašich preferenciách, na fantázii, na vašom vkuse, čo si zvolíte. Je to vaša spálňa a vy s ňou máte byť spokojný.

Posteľná prikrývka ochráni matrac

Ak sa na posteli radi hrajú deti, radi v nej čítate, či pozeráte televíziu určite oceníte, ak v nej nemáte plno omrviniek, či fľakov od čokolády. Ak by sa niečo vylialo oveľa jednoduchšie operiete prehoz, ako vyčistíte celý matrac. Ak ste milovník zvierat a váš domáci miláčik si chodí do postele poleňošiť, prehoz chráni posteľnú bielizeň i samotný matrac o množstva chlpov i parazitov zo zvierat.     

Chcete zlepšiť váš spánok? V tom prípade by vám nemali uniknúť kvalitné matrace Vegas v akcii až s 50% zľavou →
...

Posteľná prikrývka je prospešná pre alergikov

Nie je pre vás žiadna novinka fakt, že v každej domácnosti sa práši. Prach sa usadzuje nielen na poličkách, podlahách, ale aj v perinách a paplónoch. Nahromadený prach robí ťažkosti s dýchaním najmä alergikom. Ak posteľ prikryjete, sadajúci prach počas dňa sa usadzuje v prikrývke a nie v perinách. Prikrývku ľahko vyprášite, operiete a vy sa vyspíte v čistejších perinách oveľa lepšie.

Posteľ s prikrývkou pôsobí elegantne a upratane

Nestíhate starostlivo ustielať posteľ? Nevadí. Riešením môže byť pre vás použitie prehozu. Akonáhle posteľ zakryjete prikrývkou spálňa sa premení na upratanú, elegantnú a štýlovú miestnosť. Ocenia to najmä majitelia menších bytov, či garsóniek, kde posteľ je súčasťou obývačky a čakáte návštevu.

Na čo si dávať pozor pri používaní posteľných prikrývok?

Posteľná prikrývka je fajn, no nesnažte sa posteľ zakryť hneď po prebudení. V noci sa telo potí a matrac absorbuje pomerne veľké množstvo vlhkosti. Matrac stojí nemálo investícií a vy chcete, aby ostal najdlhšie v čo najlepšom stave, preto ho nechajte poriadne vyvetrať, aspoň pol hodinu po odídení z postele. Až potom posteľ usteľte, prehoďte na ňu prikrývku, príp. do nej doplňte dekoračné vankúše.

Related Post

Leave a Reply